FERM is een internationaal toonaangevend gereedschapsmerk, opgericht in 1965. Al sinds de oprichting streeft FERM naar 100% vertrouwen en tevredenheid bij haar klanten door wereldwijd duurzaam en hoogwaardig industrieel elektrisch gereedschap voor een betaalbare prijs aan te bieden.

 


Met een hernieuwde focus investeert FERM tijd om samen te werken met gebruikers van professionele tools om hun specifieke wensen en behoeften op de werkplek beter te begrijpen. Speciaal voor vakmensen, bouwvakkers, handelaren en overige professionele gebruikers van professioneel elektrisch gereedschap, heeft FERM het FERM INDUSTRIAL gereedschapsassortiment ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. En dat alles voor een betaalbare prijs.

 
Het FERM INDUSTRIAL assortiment bestaat uit een breed scala van betaalbare en hoogwaardige elektrische gereedschappen en bijpassende accessoires voor de professionele markt. FERM biedt daarnaast een uitstekende service op het gebied van scherp geprijsde reserveonderdelen en een uitstekende onderhoudsvriendelijkheid van onze elektrische gereedschappen.

 
Alle FERM INDUSTRIAL producten worden ontworpen, ontwikkeld, geproduceerd en getest volgens strenge Europese normen. Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en uitstekende service.

 

Kiezen voor FERM INDUSTRIAL is kiezen voor betaalbaar industrieel elektrisch gereedschap.FERM Power to create